Vujačić: Od obećanja da ćete završiti ulice, trotoare, kanalizacione ispuste ništa nije urađeno!

Poštovani građani, u jutrošnjem saopštenju kandidata za odbornika Demokratske Crne Gore, vidjeli ste javno ruganje svakom građaninu Buljarice.

Sramotno je da se Demokrate hvale uređenjem u prethodne četiri godine kada svaki stanovnik Buljarica zna da se sve njihove investicije svode na jednu jedinu ulicu, uzgred urađenu uže od predviđene širine urbanističkim planom. Sve njihove priče i sva obećanja završavaju se u toj jednoj ulici koja vodi do platoa gdje je održavan „Sea Dance“ festival.

Od obećanja da ćete završiti ulice, trotoare, kanalizacione ispuste, apsolutno ništa nije urađeno! Kažite građanima koji ste projekat započeli u vašem četvrogodišnjem mandatu. Jasno je da ni jedan niste realizovali.

Umjesto da se opravdate pred građanima Buljarice, koji Vas svakodnevno podsjećaju na obećanja, vi nam podmećete priču o šetalištu „lungo mare“?!  Za razliku od vas mi smo, kao  ozbiljni ljudi, prije izrade izbornog plana za naš četvorogodišnji mandat, razmatrali mogućnost izrade promenade: taj projekat nije moguće ostvariti zbog imovinsko – pravnih odnosa. Što vi ne znate ili svjesno obmanjujte građane. 

U izbornom planu DPS, poseban akcenat stavljen je na Buljaricu: od izrade kanalizacionog ispusta, adaptacije puta za naselje Perovići, izgradnje kapele, izgradnje napera na starom odvodnom austro-ugarskom kanalu po projektu Javnog preduzeća Morsko dobro, i mnogo drugih investicija. Na vaše obmane i prazna obraćanja, građani Buljarice i Petrovca, će Vam dati jasan odgovor tridesetog avgusta. Neće vam pomoći priznanje nosioca liste “da ste u prošlom mandatu, Buljaricu zaboravili”.

Marko Vujačić, kandidat za odbornika liste “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović – DPS, SD, Crnogorska, LP”  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član