Reagovanje OO DPS Bar na tekst “Demokrate barskom DPS-u: Bićemo vaša prava politička noćna mora”

Poštovani Demagozi, istina je da ste svojim bizarnim saopštenjima definitivno postali noćna mora građanima Crne Gore. Zato smatramo da je vrijeme da vas u Baru podsjetimo na nekoliko činjenica.

Prvo, teško se možemo sjetiti koliko ste glasova osvojili na majskim izborima, ali nemamo nikakvu dilemu oko toga da danas u Baru predstavljate potpuno irelevantnu političku skupinu, bez uticaja na donošenje odluka u lokalnom parlamentu. Dakle, da vam uprostimo, toliko ste politički značajni da je potpuno svejedno da li prisustvujete sjednicama SO Bar, ili ne.

Drugo, vaši neprimjereni izlivi političkog diletantizma svjedoče o tome da ste “oboljeli od značaja”, i da nijeste svjesni svoje objektivne “veličine”. Zato se ponašate karikaturalno, koprcajući se baš kao i vaš lider, o čijem se predizbornom nastupu u Baru još i danas zbijaju šale. 

I treće, ono što do vas u lokalnom odboru izgleda još uvijek nije stiglo, su najnoviji rezultati istraživanja javnog mnjenja nakon lokalnih i predsjedničkih izbora, koji s razlogom predstavljaju pravu noćnu moru centrali vaše partije. Da vas više ne zatrpavamo informacijama, ne brinite oko vlasti u Baru i onoga na šta nemate ama baš nikakvog uticaja. Bolje sačuvajte snagu za ono što vam predstoji u narednom periodu, sigurno će vam biti jako potrebna.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član