Reagovanje bivšeg premijera Duška Markovića na današnje tvrdnje Vlade i Ministarstva zdravlja

Vlada koju sam predvodio angažovala je sve raspoložive resurse u borbi sa epidemijom COVID19. Učinci odgovornog djelovanja u cilju očuvanja zdravlja i života ljudi mjerljivi su i dostupni u statističkim podacima.

Na primjer: broj umrlih na dnevnom ili mjesečnom nivou trostruko je veći otkako ste preuzeli Vladu, a trebalo je da preuzmete ne samo vlast nego i odgovornost za građane!

Pri odabiru onih koji znaju voditi krizni menadžment, nijesmo se vodili partijskom pripadnošću, već su građani Crne Gore imali profesionalce na prvoj liniji odbrane od smrtonosnog virusa. Jer nema Crna Gora viška života, i svaki joj je jednako vrijedan!

I dok su tri mjeseca čelnici nove većine vodili bitku za fotelje, prethodna Vlada u tehničkom mandatu predano je nastavila bitku za svaki život. Upravo tada se zaključuju ugovori za COVAX program i uplaćuje gotovo $800.000 avansa za nabavku vakcina.

I na kraju – potpisaćemo vam da smo mi krivi za sve, a vi priznajte da ste nesposobni i pozovite znalce iz nekadašnjeg NKT da zaustavimo nekontrolisano širenje zaraze i spriječimo umiranje ljudi.

Ministarko, budite već jednom, vrijeme je, ljekar, a ne politički aktivista.

Duško Marković

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član