Predsjednik Đukanović prisustvovao iftaru: Budimo na onom nivou odgovornosti na kojem smo bili na referendumu, i radovaćemo se u nedjelju veče

Povodom svetog mjeseca Ramazana aktuelni predsjednik Crne Gore i predsjednik DPS Milo Đukanović prisustvovao je iftaru u Ulcinju. On je iskoristio priliku da prisutnima ali i svim drugim pripadnicima islamske vjeroispovijesti širom Crne Gore poželi napredak i sve najbolje u životu.

Predsjednik Đukanović se kratko osvrnuo i na predstojeće predsjedničke izbore kao i aktuelnu situciju u kojoj se država nalazi.

“Napravili smo do 30. avgusta 2020. svi zajedno jako puno. Popločali smo temelj građanske i evropske Crne Gore. Učvrstili smo multietnički, multivjerski i multikulturni sklad Crne Gore. I nažalost sad su sve te vrijednosti opet na probi. Ljepše bi bilo da nijesu. Ljepše bilo da na izborima, i predsjedničkim i parlamentarnim odlučujemo o tome koliki će biti porezi, kakvi će biti uslovi za biznis, itd. Nažalost, zahvaljujući jednoj konfuziji u kojoj živi region kojem mi pripadamo, opet se odlučuje da li ćemo putem ka Evropi ili ćemo vanevropskim stranputicama nastaviti da lutamo balkanskim bespućima”, rekao je on.

Đukanović je konstatovao da je jako dobro što je u prethodnom periodu odabrana čista vizija – Crna Gora na evropskom putu, Crna Gora kao dio EU i NATO.

“Veliki dio te vizije smo ostvarili, ostao je završni korak. Taj završni korak možemo da ostvarimo u mom sljedećem predsjedničkom mandatu. Apsolutno sam siguran da će u tom periodu Crna Gora postati članica Evropske unije. Da bi do toga došlo potrebno je da napravimo dobar izbor 2. aprila i da sa tim vjetrom u jedra, napravimo logičan izbor 11. juna”, kazao je predsjednički kandidat DPS-a.

On je rekao da je potrebno da svako od nas odgovorno obavi svoj dio posla, onako kako smo ga obavljali kada je trebalo, na referendumu, kao i na nekim prethodnim izborima.

“Ako tako budemo radili nema razloga za zebnju kakav će biti ishod 2. aprila. Budimo na onom nivou odgovornosti na kojem smo bili i ja sam siguran da ćemo imati razloga da se radujemo u nedjelju veče”, zaključio je predsjednik Milo Đukanović.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član