Milatović: Želimo li ozbiljnog i odgovornog ili histeričnog i konfliktnog predsjednika?

Na izborima u nedjelju biramo hoćemo li odgovornog i ozbiljnog predsjednika, koji je svojim minulim radom pokazao da je sposoban da državu vodi kroz najteže krize koje smo kao društvo prolazili. Ili želimo konfliktnog i histeričnog, koji je uspio da za samo godinu i po dana izazove najmanje dva incidenta sa svojim najbližim saradnicima, o čemu govore provokacije na ivici fizičkog sukoba sa bivšim ministrom inostranih poslova Radulovićem, i funkcionerom DF Đukanovićem.

     

Na ovim izborima biramo hoće li nas narednih pet godina predstavljati u svijetu čovjek koji je postavio temelje savremene Crne Gore, i od izdržavane republike napravio državu najbrže rastuće ekonomije na Zapadnom Balkanu, članicu najmoćnijeg vojnog saveza, turistički biser Evrope ili želimo Zdravkovog apostola poznatog po tome što je od najlepše plaže u Crnoj Gori napravio vašarište, otjerao investitore, zatvorio nacionalnu avio kompaniju a veliki broj familija ostavio bez hljeba… Onoga koji je bio dio vlade koja je bilježila crne rekorde na polju borbe protiv korona virusa.

Izbor je lak, za svakog ko želi da misli svojom glavom, za onoga ko neće nasjesti na manipulacije i prevare. Za svakoga ko nije zaslijepljen mržnjom, i od nje ne vidi ono što je svakom zdravorazumnom čovjeku bjelodano.

Sonja Milatović, predsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član