Pavićević: Kada već govori o stanovima i kreditima, “prepoštena” Bošnjak da vrati sredstva koja je dobila od države za svoje stambeno pitanje

Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak, izjavila je danas da su se privilegovana lica nagrađivala stanovima i kreditima.

Ako je ta njena teza tačna, onda je bila među privilegovanim, jer je prema informacijama dostupnim javnosti, upravo ona od Univerziteta dobila stan na ekskluzivnoj lokaciji u Podgorici. “Privilegovana” Bošnjak nije se zadovoljila samo stanom, nego je tražila i kredit za poboljšanje uslova stanovanja.

Sve to nije smetalo “prepoštenoj” Branki Bošnjak da postane udarna pesnica protiv Vladine politike rješavanja stambenih pitanja državnih službenika, i da danas pokušava na ovoj temi da pokupi populističke poene.

Od takve moralne gromade, najmanje što se očekuje da uradi, je da lično obešteti državu i vrati sredstva koja je dobila da bi riješila svoje stambeno pitanje. Ukoliko to ne učini, njene moralne tirade, predstavljaju neviđeni nivo licemjerja i bezobrazluka koji je čak i za ovakvu političku scenu zapanjujući.

Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član