Osmanović: Dritan još „zelen“ da dijeli lekcije

Iznenađujuće je da poslanik-bojkotnik, Dritan Abazović, prilično loše poznaje situaciju u svom rodnom gradu. Ne znamo da li je neznaven i neobavješten, ili politikant  koji plasiranjem neistina pokušava da manipuliše javnošću napadajući Vojsku Crne Gore, Vladu i Premijera.

Da je bar malo upućen, odnosno da je političar a ne politikant,  Abazović bi znao da  je Vojska Crne Gore zaslužna što je Valdanos ostao jedan od bisera našeg  primorja i što danas taj prostor predstavlja najozbiljniji razvojni potencijal Ulcinja, koji će lokalna koalicija, na čelu sa DPS-om, umjeti da valorizuje na pravi način.

Zahvaljujući razvojnoj politici i viziji koju ima rukovodstvo naše partije i države uspjeli smo da napravimo najelitnije turističke destinacije na Mediteranu. Tako našu obalu sada krase: Porto Montenegro, Lustica  Bay, Porto Novi… Ne sumnjamo da će i Valdanos uskoro postati novi biser u bogatoj ponudi Crne Gore. Umjesto da pohvali rad ministarstva i Vlade, zbog  očuvanja Solane i dalje valorizacije ulcinjskog potencijala, “zaštitnik” zelenih se bavi sitnim političkim podmetanjima. I sam je svjestan da je premijer Marković u pravu kad kaže da Vojska nikako  ne može da ugrozi Sinjajevinu kao što nije ni Valdanos, ni Kumbor, ni Lušticu…

I dok dokoni Abazović sanja prelaznu Vladu, kako bi bar spasao nepostojeću stranku i spasao se i formalnog odlaska sa političke scene,  Premijer mu je po ko zna koji put razbio iluzije. Na vlast se dolazi voljom građana, a ne pritiscima, ucjenama i hibridnim medijskim djelovanjima.

Zbog toga poručujemo Dritanu Abazoviću, da prije nego sto pokuša kritikovati i ocjenjivati druge, počne  od sopstvenog  dvorišta, dakle, od svojih političkih odluka i partijskih lutanja. Da izračuna koliko je novca uzeo iz državnog budžeta za tri godine, a da nije privirio u zgradu Skupštine, gdje bi trebalo da taj uzeti novac i zaradi. Ipak je gospodin Abazović, sa svojih 2,5% glasača, još uvijek previše „zelen“ da dijeli lekcije bilo kome, a ponajmanje premijeru Markoviću i DPS-u.

Sead Osmanović, predsjednik Opštinskog odbora DPS Ulcinj

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član