Održana sjednica Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje

U utorak 03.09.2019. godine održana je III sjednica Opštinskog odbora DPS-a kojom je po prvi put predsjedavao novoizabrani predsjednik OO DPS Bijelo Polje, Admir Mustajbašić.
Na sjednici je izabran i novi Izvršni odbor, a u nastavku sjednice prisutni članovi odbora su upoznati sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII Kongresa Demokratske partije socijalista Crne Gore koja je zakazana za 30. novembra 2019. godine.

Na sjednici Opštinskog odbora usvojena je Odluka o kriterijumima i postupku izbora predstavnika za VIII Kongres DPS Crne Gore, prema kojoj Opštinska organizacija DPS iz Bijelog Polja, u skladu sa izbornim rezultatima na prethodnim lokalnim izborima i na osnovu principa reprezentativnosti opštinskih organizacija broji 31 predstavnika.

Sa predsjednicima mjesnih odbora dogovorena je i dinamika održavanja sastanaka svih mjesnih odbora na kojima će članovi i simpatizeri DPS-a iz Bijelog Polja imati priliku da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora, kao i učesnike VIII Kongresa partije.

Sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje, prisustvovala je koordinator za Bijelo Polje ispred Izvršnog odbora, Dijana Gomilanović.

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član