OO DPS Pljevlja: Jednom ste nas zasmijavali svojim procjenama, nemojte više

Izgleda da Demagozi ne uče na svojim greškama, što bi bilo vrlo ljekovito za njih. Ponovo se razmeću ciframa i procentima, kao da im se to već nije obilo o rezultat u četiri opštine. Nastavak slijedi tek na proljeće i jedva čekamo da se preletačka družina Alekse Žunjića još jednom strmoglavi sa izbornim rezultatom.

Ista retorika, sadržaj i dužina saopštenja kao pred posljednje izbore. Dakle, niti imaju  podršku u Pljevljima o kojoj glasno sanjaju, niti će ona rasti. Jednom su nas već zamajavali svojim procjenama, tako što su se kleli da imaju skoro 30 odsto podrške u Mojkovcu i na Cetinju, gdje su se sunovratili na manje od pola rezultata o kojem su govorili. Na Petnjicu i Tuzi bolje da ih ne podsjećamo. Tamo ih je snašlo pravo zastiđe.

Da ne spominjemo da su rezultati  Demagoga napravljeni na štetu ostalih opozicionih partija, nikako na štetu DPS-a. Nadamo se da vam je jasno da vaša prazna demagogija i primitivni rječnik u Pljevljima ne prolaze. Dovoljno su se Pljevljaci  nagledali Bečićevih političkih očeva i osjetili posljedice njihovih djela.

Što se nekakvih ” nokauta” tiče, nemojte nas zasmijavati. Kad već koristite tu sportsku terminologiju, moramo da vam kažemo da zvučite kao grogirani bokser koji od pretrpljenig udarca (u vašem slučaju – poraza) ne zna gdje je pa izgovara svakojake besmislice.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član