DPS: Demagoško lamentiranje nad budžetom

Sa kakve pozicije dvoje bivših SNP-ovaca, a današnjih Demagoga, kritikuju rad Vlade? Čime su se oni lično ili njihove stranke dokazale, sem što je jedan od njih dokazani predizborni provokator? Da li su nešto napravili,  stvorili, doprinijeli? Šta čini njihovu ličnu i političku legitimaciju, sem konstantne opstrukcije i  destrukcije? 

Koliko političke drskosti, bezobrazluka i  licemjerja je potrebno da patetično lamentirate nad nedostatnim  “školama, vrtićima, domovima zdravlja” , a vi i vaša družina preko tri miliona eura izvukoste građanima za ovih godinu dana nerada. Znate li vi koliko je to “škola, vrtića, domova zdravlja” koje ste stavili u svoje džepove? Znate li koliko novih radnih mjesta može da se otvori za taj novac koji vi beskrupulozno otimate od građana? Iz tog istog budžeta, koji kritikujete? 

 Žalosno je da vam smeta i pomoć Vlade ranjivim kategorijama stanovništva. Naravno da nekome poput vas  koji prosječno primite dvije hiljade eura mjesečno, a ne radite ništa za taj novac, ovakav potez djeluje, kako rekoste – patetično i neozbiljno.

I demagoški, i licemjerno, i patetično, a prije svega smiješno djeluje što hiperprodukcijom pres konferencija, štancovanjem saopštenja i nekom kvazi stručnom  retorikom hoćete da postignete nemoguć efekat – da sakrijete da se nalazite na samoj margini političke scene nakon deklasiranja koje ste doživjeli na posljednjim izborima, i da je pitanje dana kada ćete sa nje izaći kao i mnogi prije vas koji su poletjeli visoko a pali nisko.
 
Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član