OO DPS Pljevlja: Demokrate u Pljevljima skupljaju “preletačeviće”

Demagozi nikako da shvate da politička scena nije pozornica, a da se partijski rad ne sastoji iz štancovanja saopštenja, već posvećenosti koja kao krajnji rezulatat ima bolji i kvalitetniji život građana. Svaka prevara i obmana vraća se kao bumerang, čemu smo svjedočili 26. novembra, kada su Demagozi uspjeli da izgube svuda gdje su se pojavili, iako su nas prethodno ubjeđivali da su toliko superiorni u odnosu na vlast ali i na opoziciju –  da im nema ravnog takmiačara. Da nije pomalo tužno, bilo bi svakako smiješno!

Danima nas ti isti gotovo zasmijavaju informacijama o nekoj svojoj masovnosti u Pljevljima. Neupućeni bi zaključili da se saopštenjima oglašava neka nova opoziciona snaga, a ne partija koja je deklasirana na upravo zavšrenim lokalnim izborima, kao i na svim prethodnim.  Partija koja po Pljevljima otima drugim opozicionim strankama članove i onda od dva-tri “preletača” pravi takozvani mjesni odbor, te stvara iluziju koja ničemu ne služi, sem zadovoljenju sujete i liječenju rana nakon poraza.

Razumijemo da vam je potreban oporavak od udarca koji ste zadobili na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima ali ipak nadjite drugo mjesto gde ćete sebe uvjeravati da ste pobjednici i ujedinitelji, iako ste podijelili i bivšu stranku i opoziciju,  a gubili svaki put čim vam se ukazala prilika – u Pljevljima nemate šta da tražite.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član