OO DPS Pljevlja: Bratićka i direktoricu škole birala iz kluba ljubitelja četnika

Ne prođe ni jedan dan a da nam nova vlast iznova ne prikaže svoje pravo lice. Ponašanje tobožnjih “novodemokrata” i “starovojvoda“ nikako da ode dalje od šinjela ekstremnog nacionalizma i izliva šovinizma.

Kao odgovorna državotvorna partija koju građani Crne Gore percipiraju nosiocem evropskih vrijednosti, imamo obavezu da osudimo svako urušavanje demokratskih principa na kojima mora da počiva savremena Crna Gora.

Upravo negaciju svega navedenog predstavlja imenovanje Bojane Đačić za direktorku osnovne škole koja nosi ime ovjekovječenog antifašiste i borca za najveće vrijednosti evropskog društva. Njen izbor predstavlja skandal bez presedana. Pomenuta osoba svojim javnim nastupima preko društvenih mreža profiliše sebe kao ekstremnog sljedbenika četničkog pokreta i mrzitelja svakog ko drugačije misli.

Pitamo se, da li gospoda iz Vlade misle graditi budućnost obrazovanja i vaspitanja sa ovakvim ideološkim profilima na čelu institucija? Je li dotična možda kadar sekretara ministarstva koji je Pljevljak? Ili je za njeno postavljenje zaslužan tobožnji dušebrižnik Abazović? Paradoks je da na mjesto rukovodioca škole koje nose ime Boška Buhe i Salka Aljkovića dođu oni čiji su ideolozi zaslužni za smrt heroja i antifašista kojima se divi cijeli svijet.

Aktuelna vlast je prevarila dobar dio građana našeg grada ali vrijeme će brzo pokazati ko je ko, jer svakim danom i vašim činjenjem pokazujete pravo lice a to nije ono što većinska Pljevlja i Pljevljaci hoće i zaslužuju.

Uvaženi sugrađani ne dajte da vas prevare oni koji prizivaju aveti prošlosti jer mi moramo i hoćemo  da živimo ne jedni bez drugih ni jedni pored drugih već svi zajedno jedni sa drugima.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član