OO DPS Nikšić: Kovačević četničkom proslavom obilježava Sv. Vasilija Ostroškog

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević, načinom proslave dana Svetog Vasilija Ostroškog, osim što je pokazao da je neki novovjernik koji ovaj dan obilježava uz iće, piće i narodnu muziku, jučerašnju manifestaciju začinio je spletom četničkih pjesama, koje su se orile salom u Nikšiću.

Tako je u gradu antifašizma, propagator četničke ideologije i predsjednik Opštine Marko Kovačević zloupotrijebio funkciju, na kojoj bi trebalo da se zalaže za interese svih Nikšićana, a ne samo onih čiju podršku uživa.

Ne znamo da li je Tatjana Bečanović odbornica URA i predsjednica odbora te partije u Nikšiću, bila uvažen gost, i da li su saborci iz Demokrata prisustvovali pomenutom događaju, ali svakako prilažemo video snimak da imaju i dalje snažne argumente kada iskazuju svoju podršku predsjedniku opštine Nikšić.

Antifašistički i slobodarski Nikšić gleda sa prezirom na ove pokušaje da se ideologija koja je poražena na ovaj način rehabilituje. To je uzaludan posao. Nikada se oni koji su sarađivali sa fašistima ne mogu izjednačiti sa žrtvama te ideologije, posebno u gradu koji je samo tokom narodnooslobodilačke borbe iznjedrio čak 47 narodnih heroja.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član