OO DPS Budva: Bravo za budvansku trojku Krapović-Jelušić-Božović!

Poslije neslavne i vrlo “prijateljske”, na momente i emotivne sjednice lokalnog parlamenta i još “prijateljskijeg” pomirenja na crveno slovo u kalendaru i slavu svakolikog vladara Budve Bate, politička satira sa budvanskim akterima nastavlja se i u državnom parlamentu. Trojka u Parlamentu iz opštine Budva dala je podršku usvajanju budžeta u kome je predviđeno da će se Opština Budva zadužiti sada već famoznih 30 miliona eura?!

Ne tako davno ista ta Trojka prijetila je krivičnim prijavama i dugogodišnjom robijom svakome ko digne ruku i glasa za zaduženje. Tada je to po njima bio nemoralan, nezakonit čin. Najgrlatiji u moralnom propovjedu bio je upravo Dragan Krapović koji je jadikovao da će se 30 miliona svaliti isključivo na teret građana.

Sadašnjom podrškom ovakvom zaduživanju Opštine Budva Dragan Krapović, Milo Božović i Božena Jelušić javno priznaju da su u toku jula i avgusta prethodne godine vrlo svjesno doveli u zabludu i obmanuli građane Budve. Evo sada su baš oni ti koji će podizanjem ruku potpisati konačno zaduženje Opštine Budva za 30 miliona eura. Isti ta Trojka uspjela je da državni budžet bude baš darežljiv prema opštini Budva i da za razvojne i infrastrukturne projekte opredijeli značajnih 2 hiljade eura (slovima dvijehiljade eura). Baš onoliko kolika  je mjesečna “zarada”, jednog od ove Trojke, eto recimo npr. visokomoralne profesorice Jelušić. To je čak manje od njene jedne mjesečne zarade. Partnerski i domaćinski.

Bravo za Trojku iz Budve!

Opštinski odbor DPS Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član