OO DPS Mojkovac: Dok potpisujete saopštenja, mi radimo!

Gospoda lažne demokrate nastavljaju sa tragikomičnim saopštenjima, ne znajući da  su samo takvom dinamikom sebe već kandidovali za još ubjedljiviji poraz 26.novembra u našem Mojkovcu! Dragi Mojkovčani, naši domaćini, želimo da zajedno sa vama pošaljemo ovoj “s brda s dola “ družini poruku:

Mi zajedno sa građanima svakodnevno i danonoćno radimo na terenu, radimo za naš Mojkovac i u interesu našeg Mojkovca i zaista nemamo vremena da se bavimo vašim pokvarenim softverom za pisanje saopštenja koji u varijanti copy/paste fabrikuje iste laži širom Crne Gore! Nijesu građani Mojkovca slijepi, a još manje zaboravni! Predstavnici vaše družine u Mojkovcu su isti oni koji su sa četničkim vojvodama  i pod šatorom srpske otadžbinske stranke uznemiravali birače proteklog izbornog ciklusa u Mojkovcu! To su oni ljudi čiji mentori su godinama unazad uništavali ovaj grad, zapostavljali lokalitet Jalovište i krečili Mojkovac najneodgovornijom politikom!

Zaljubljeni Aleksa spočitava neke kriminalne grupe ? Zaboravio si lažni care pomenuti kriminalnu grupu na čijim stolicama ti sjediš ne bi li dočekao još neko sponzorstvo za video montaže u kojima nedužne građane držiš kao ikebane! Neodgovorno i smjelo povezujete Mojkovac sa kriminalnim grupama ili takozvanim filijalama a mi vam jasno kažemo : Jedina filijala u Mojkovcu su naši uspjesi,energija i jedinstvo koje će pobijediti najubjedljivije do sada! 

Mi šaljemo sliku sjaja Mojkovca, još jednog uspješno realizovanog projekta a družini “s brda s dola”  savjetujemo da ne snimaju u Mojkovcu lažnog cara kao na Cetinju, ipak se građani Mojkovca prijatnije osjećaju uz sjaj nove sportsko rekreativne zone nego uz montirane video zapise hipnotisanog lažnog cara! Svejsni su naši Mojkovčani da  su vaša saopštenja iz Podgorice jedina ponuda koju šaljete građanima Mojkovca i kao što smo kazali- jasno  je svakom domaćinu ovog grada da vi sa Mojkovcem nemate dodirnih tačaka!  
 
Opštinski odbor DPS MOJKOVAC 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član