OpštinskI odbor DPS Kotor: Krivokapićeva naplata u Luci Kotor

Sve maske u kotorskom političkom maskenbalu su definitivno pale. Inauguracijom Tene Božović, odbornice SDP, na izmišljenu funkciju zamjenika direktora Luke Kotor, počela je Krivokapićeva naplata koalicione podrške lokalnoj vlasti, sklepanoj od političkih subjekata koji se, uglavnom, ni u čemu ne slažu. Osim, što su složni da podijele nezasluženi kotorski plijen.

Kotor je, praktično, postao mjesto za uhljebljene rodbine, kumova, prijatelja i prijateljica. Treba li podsjećati na angažman kume predsjednika opštine Jokića, za kojeg, inače, još nije utvrđeno koliko državljanstava je promijenio, ili uhljebljenje sina direktora Bečićevih Demokrata…

Dakle, sad je postalo savim jasno da je Krivokapićev SDP dao podršku Mandićevom pročetničkom i anti-NATO frontu i Demokratama, koji još nijesu definisali svoj politički program, ne da bi “razvijao demokratiju” i ostvarivao svoje “uzvišene” političke ciljeve u Kotoru, već isključivo radi čistog vlastoljublja i patološke želje da upravlja kotorskim resursima. To je bio jedini cilj političke trgovine prilikom stvaranje neprincipijelne koalicije u Kotoru.

Važno je podsjetiti Kotorane da je DPS na lokalnim izborima prošlog oktobra osvojio daleko više glasova nego Demokrate i Demokratski front zajedno, ili da je osvojio četiri puta više glasova nego Krivokapićev SDP. Ali, kolone gubitnika su se udružile i krenule beskrupulozno u podjelu nezasluženih, pa čak i izmišljenih funkcija, kao u slučaju zamjenice direktora Luke Kotor.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član