OO DPS MOJKOVAC: Čistog obraza za čisto lice Mojkovca

Vođeni potrebom da naš grad bude ugodno mjesto za život, a suočeni sa naslijeđenim milionskim dugom komunalnog preduzeća “Gradac“, odlučno smo se uhvatili u koštac sa zatečenim problemima, kako bi sliku nekada zapuštenog Mojkovca zauvijek poslali u zaborav.


Danas, kada je kod naših oponenata evidentna selektivna amnezija u odnosu na vrijeme kada se samo u gumenim čizmama moglo doći do željezničke stanice,  jasno je da smo uspjeli da očistimo lice Mojkovca, koji je danas slika i prilika našeg čistog obraza, baš onako kako su nas odmalena i vaspitavali. 


Da ne ostane zaboravljeno, danom stupanja na dužnost novog rukovodstva u komunalnom preduzeću „Gradac”, zatečen je  milionski dug, koji je u tom trenutku bio trostruko veći od ukupnih godišnjih prihoda.
 Vođeni odlučnom politikom da Mojkovac postane grad u kome će se igrati i radovati naša djeca, grad u kome će stasavati kao ljudi, lokal-patriote i rodoljubi, radom i trudom obračunali smo se sa svim onim negativnim – i što je bilo, i što dolazi!

Uvođenjem mjera kontrole i standarda, „Gradac“ danas ima uspostavljen standard  ISO 9001 i standard u oblasti kvaliteta HACCP. Preuzeto je održavanje gradske rasvjete, održavanje lokalnih puteva, organizovana zaštitarska služba, dok su neuporedivo povećane površine zasađene cvijećem i hortikulturnim biljem.
 Naravno, da to ne može ni znati ni priznati onaj ko u Mojkovac dolazi na predizbornu ekskurziju. Niti se od takvih to očekuje!


Život u Mojkovcu teče 365 dana u godini, a mi ćemo i nakon 26. novembra, kada političke goste ispratimo, nastaviti da iz dana u dan doprinosimo ljepšem licu našeg Mojkovca.
 U nedjelju, čistog mojkovačkog lica – za broj 1!

OO DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član