PRILIKOM INTONIRANJA HIMNE CRNE GORE NA DAN OPŠTINE BUDVA, MENADŽER LOKALNE UPRAVE NAPUSTIO SVEČANU SJEDNICU

Na dan obilježavanja opštine Budva, nemajući konkretnih rezultata, odlazeći predsjednik Opštine Dragan Krapović, pohvalio se konsolidacijom budžeta izostavljajući činjenicu da je, prije njegovog imenovanja, vraćeno preko 20 miliona eura duga i da je na opštinskom računu zatekao više od milion eura. 

Odlazeća vlast u Budvi slavodobitno se pohvali i dvostruko većom naplatom komunalija u odnosu na prošlu godinu. Ne kazaše, gle čuda, činjenicu da su u ovoj godini izdali dvostruko više gradjevinskih dozvola. Zaboraviše i pompezno najavljen moratorijum na gradnju na područijima DUP Budva centar i DUP Petrovac centar te i taj dokument ostade prazna priča i mrtvo slovo na papiru.

Koliko odlazeća vlast u Budvi poštuje svoju državu i opštinu koju vodi, najslikovitije dokazuje činjenica da je menadžer lokalne uprave napustio svečanu sjednicu prilikom intoniranja crnogorske himne, a da su odbornici Demokratskog fronta stigli pred sam kraj. Toliko o poštovanju koalicionog partnera, antifašističke borbe i države Crne Gore.

Na sceni je očigledan kontinuitet slabosti, pokazanih i u zakazivanju sjednice lokalnog parlamenta na temu povjerenja predsjedniku SO Budva. Jasno je i da se nadaju da će im, održavanje te sesije krajem mjeseca, pomoći da prežive poraze koji ih očekuju u četiri opštine u kojima će 26. novembra biti održani izbori. 

Takozvanoj, građanskoj opoziciji ne odgovara da podrži predsjednika  Skupštine koji je polagao cvijeće na grob četnicima. Znaju i URA i Demokrate i SDP da bi im takav potez štetio pred izbore u četiri opštine, pa kalkulišu i bježe od glasanja.  

I da se vratimo na početak priče. Možda nova vlast u Budvi prosperitetom smatra preko 200 novozaposlenih u lokalnoj upravi i pripremu otkaza za sve neistomisleće. Možda pod prosperitetnom podrazumijevaju mržnju i podjele. Takva matrica će ih zasigurno vratiti u opozicione klupe, odakle nikada nisu ni trebali da izađu. 
 
OO DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član