OO DPS Kotor: Prof. dr Tatjana Tanja Stanovčić nova predsjednica

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Kotor, Prof. dr Tatjana Tanja Stanovčić jednoglasno je izabrana za novu Predsjednicu Opštinskog odbora.

Tanja Stanovčić rođena je u Kotoru gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na kom je takođe stekla i zvanje magistra ekonomskih nauka. Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2005. godine, a odlukom Senata Univerziteta Crne Gore izabrana je u zvanje vanrednog profesora. Profesorica Tanja Stanovčić, obavljala je funkciju dekanice Fakulteta za turizam i ugostiteljstvo u Kotoru, a bila je i član Senata Univerziteta Crne Gore. Majka je dvoje djece, cijenjena i omiljena među građanima u Kotoru gdje živi i radi dugi niz godina.

Na sjednici Opštinskog odbora prisutnima se obratio  koordinator ispred Predsjedništva, gospodin Branko Čavor istakavši zadovoljstvo procesom predlaganja izuzetno kvalitetnih kandidata za obavljanje funkcije Predsjednika Opštinskog odbora. Čestitajući novoizabranoj Predsjednici, gospodin Čavor je istakao da očekuje da će kao prvi čovjek lokalne Partije, profesorica Stanovčić dati puni doprinos u realizaciji našeg Izbornog programa i dodatno doprinjeti snaženju partijske infrastrukture.

Gospodin Čavor je takođe naglasio da je nakon preuzimanja vlasti u Kotoru, izbora novog Predsjednika Opštine i Predsjednika Skupštine opštine, voljom većine odbornika lokalnog Parlamenta, osnovni cilj DPS da povrati prepoznatljiv duh grada Kotora  i maksimalno ubrza razvoj našeg grada koji je u fazi stagnacije već dvije godine.

Željko Aprcović, novoizabrani Predsjednik Opštine i doskorašnji Predsjednik Opštinskog odbora Kotor, je posebno naglasio da će u narednom periodu lokalna samouprava, predvođena DPS-om, a u saradnji sa koalicionim partnerima, uraditi sve da građani Kotora konačno nakon dvije godine, osjete boljitak i prosperitet koji samo odgovorna politika i odgovorni ljudi mogu da donesu našem gradu.

Profesorica Tanja Stanovčić zahvalila se prisutnima na podršci i istakla da je takva, jednoglasna podrška, dodatno obavezuje, da sve one ljudske i profesionalne potencijale i principe u koje su građani Kotora imali prilike da se uvjere kroz njen dosadašnji profesionalni rad, sprovede i kroz novu partijsku odgovornost koja joj je povjerena.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član