OO DPS Mojkovac: Dragan Mrdak jednoglasno izabran za predsjednika OO DPS Mojkovac

Večeras je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

Za  predsjednika Opštinskog odbora jednoglasno je izabran dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora  Dr Vet. Medicine  Dragomir – Dragan Mrdak.

Sjednici je prisustvovao koordinator ispred  Predsjedništva DPS Crne Gore Radule Novović. Dragomir – Dragan  Mrdak  rođen je u selu  Lijeska  Opština Bijelo  Polje. Osnovnu i srednju školu  završio je u Bijelom Polju. Fakultet Veterinarske medicine završio je u Beogradu. Radio je u Veterinarskoj ambulanti Mojkovac i bio izvršni direktor. Dugogodišnji je član Glavnog i Opštinskog odbora DPS-a i dugogodišnji odbornik u SO Mojkovac. U dva mandata obavljao je funkciju predsjednika OO DPS Mojkovac. Trenutno se nalazi na funkciji predsjednika SO Mojkovac. Oženjen je i otac dvoje djece.

U svom obraćanju novoizabrani predsjednik Dragomir – Dragan Mrdak se zahvalio Predsjedništvu Partije na datoj saglasnosti a posebno članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci, i ukazanoj izuzetnoj časti da obavlja ovu odgovornu funkciju i u narednom periodu.

Naglasio je da će kao i u predhodnom periodu svojim političkim radom i ponašanjem dati lični doprinos kako bi nastavili sa nizom političkih pobjeda naše Partije a sve u interesu svih građana naše opštine.

Istakao je da je  za sve to potrebno puna podrška svih članova OO DPS Mojkovac, partijsko jedinstvo i dobra saradnja sa lokalnom samoupravom, a što je garant realizacije Izbornog  programa naše Partije i postizanje dobrih izbornih rezultata i u narednim izbornim ciklusima.

Obraćajući se prisutnima Radule Novović je istakao da je čitav izborni proces u Mojkovcu odrađen na kvalitetan način, što je garant uspješnosti rada i u narednom periodu.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član