OO DPS Kotor: Napad funkcionera Demokrata na učesnicu karnevala pokazatelj posrnuća svih vrijednosti, od ljudskih do kotorskih

Fizički napad na učesnicu karnevala Roberta Bernarda pokazatelj je posrnuća svih vrijednosti, od ljudskih do tradicionalnih kotorskih, ali i lične kulture i vaspitanja potpredsjednika kotorskih Demokrata, kuma predsjednika Opštine Vladimira Jokića.

Fizički nasrtaj na bilo koga odraz je najgore vrste primitivizma, naročito kada jedan mladi čovjek udari ženu, a pritom i učesnicu karnevala. Šta je toliko izrevoliralo mladog Bernarda da se fizički obračuna sa sugrađankom? Da li Bernard ne razumije tradiciju karnevala i maškara pa ga je uvrijedila maska, ili je u pitanju nešto drugo? Da li mladi Bernard misli da bahato ponašanje koje sprovode u institucijama može, bez posljedica, da sprovodi i na ulicama Kotora, ili mu pak tu dozvolu daje bliskost sa prvim čovjekom grada? Da li Demokrate u svemu, pa čak i u karnevalskim škercima vide prijetnje, baš kao što to rade drugi njihovi funkcioneri, pa hoće da se razračunavaju na ulici? Čemu nervoza kotorskih Demokrata? Čemu pokušaj zataškavanja ovog incidenta?

Demokratska partija socijalista Kotor najoštrije osuđuje ovaj incident, i očekuje od nadležnih sudskih organa da zaštite oštećenu stranu, a javnost će vjerujemo, na najbolji način osuditi bahato i uličarsko ponašanje kvazi Demokrate Roberta Bernarda prema sugrađanki.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član