ŽAD Danilovgrad dao punu podršku Milu Đukanoviću

Sinoć (21.03.2019) je u punoj sali SO Danilovgrad održan Opštinski odbor Ženske alijanse DPS Danilovgrad, kojom je predsjedavala Tanja Bošković. Na sjednici su razmatrani realizacija izbornog programa DPS Danilovgrad i aktuelna politička situacija u Crnoj Gori.

Predsjednica OO DPS Danilovgrad, Zorica Kovačević je upoznala prisutne sa aktivnostima koje su sprovedene i koje se sprovode od strane lokalne samouprave u cilju realizacije izbornog programa.

ŽAD Danilovgrad je izrazio zadovoljstvo stepenom realizacije izbornog programa, te dao punu podršku nastavku aktivnosti koje se, kako je saopšteno, kontinuirano sprovode na dobrobit Danilovgrađana, ali i cjelokupne Crne Gore. Posebno je istaknuta i konstantna podrška Vlade Crne Gore svim projektima u Danilovgradu.

Rad i dugogodišnji napredak lokalne samouprave najbolja su reklama DPS-a, te je ocijenjeno da fijasko protesta opozicije u Danilovgradu nije bio neočekivan, budući da Danilovgrađani, kao i ostali Crnogorci prepoznaju i razlikuju rad od nerada.

U tom pravcu, puna podrška je data predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću kao čovjeku koji Crnu Goru, a time i Danilovgrad vodi u ekonomski napredak i prosperitet. Na taj način, saglasne su članice ŽAD Danilovgrad, želimo pružiti svesrdnu podršku svim aktivnostima DPS na lokalnom i državnom nivou.

Prisutnima se u ime Predsjedništva DPS Crne Gore obratila Daliborka Pejović, koja je ujedno i predsjednica ŽAD Crne Gore.

Opštinski odbor Ženske alijanse DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član