OO DPS HN: Demagozi pokazali svoj pravi odnos prema konceptu građanske države

Vladajuća koalicija u Herceg Novom još jednom je pokazala elementarno nepoštovanje građana koji nisu pravoslavne vjeroispovjesti. Zakazali su sjednicu Skupštine Opštine Herceg Novi za 24. decembar – dan kada građani katoličke vjeroispovjesti proslavljaju Badnji dan.

I na ovaj način Demagozi su pokazali svoj pravi odnos prema konceptu građanske države. Pokazali su koliko ne poštuju pravo na slobodu vjeroispovjesti i različitost koja je temelj svih građanskih zajednica. Vjerovatno se nadaju da će sa manje publiciteta progurati unaprijed pripremljene odluke o izmjenama Budžeta za 2018. godinu, Predlogu Budžetu za 2019. godinu i postaviti svoje partijske poslušnike u Savjet televizije Herceg Novi, kako bi uz unaprijed pripremljenu programsku šemu opjevavali svoje goleme uspjehe. 

Iako očekujemo da će srdačno čestitati građanima katoličke vjeroispovesti Badnji Dan i Božić, vjerujemo da građani Herceg Novom znaju da prepoznaju iskrene namjere i licemjerstvo. Vjerujemo da građani Herceg Novog znaju da pamte. 

Opštinski odbor DPS Herceg Novi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član