Šaponjić: Čaršijsko bavljenje politikom

Od predstavnika DNP se nije moglo ni očekivati ništa drugo osim da se bave izmišljotinama i populizmom, da ogovaraju i guraju noseve u tuđa dvorišta i familije. Prilično nedostojanstveno i primitivno, pa makar dolazilo i od poznatih likova koji slijede svog žovijalnog “vođu”.

I Glavni grad, i gradonačelnik Vuković, i svi odbornici DPS u Skupštini Glavnog grada bave se i rješavaju probleme građana Podgorice više nego što se iko ikad iz redova DNP i, ranije, njihovih političkih očeva iz različitih nacionalističkih partija, bavio. Podsjetićemo vas, vrijeme vaših gradonačelnika u Podgorici je, srećom, davno prošlo. To su vam i građani Podgorice pokazali na posljednjim lokalnim izborima, smještajući svakoga baš tamo gdje mu je mjesto, pa i DNP, kojima je očigledno pamćenje kratko. Razumijemo da je korpcanje potrebno da bi se pridigli iz nokauta koji su doživjeli na lokalnim izborima, pa su odlučili su da pojačaju praksu bavljenja tabloidnom politikom.

Jasno je da bi se  DNP i DF najradije samo čaršijski bavili politikom, tračarili od plota do plota i tonuli u primitivnim pokušajima duhovitosti. Najiskrenije, nemamo vremena da se bavimo takvim političkim promašajima, sjutra je Dan oslobođenja Podgorice.

A što se jelke tiče, ne mora čak ni da se otputuje nigdje van granica, Lakušiću će biti dovoljan i google. Pod uslovom da zna da ga koristi. 

Stefan Šaponjić, odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada Podgorice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član