OO DPS Danilovgrad: Demokrate žestoko boli pobjeda DPS-a

Demokrate, umjesto da djeluju sa mjesta na koje su ih birali građani, dakle sa govornice Skupštine opštine, izabrale su da bojkotuju sučeljavanje sa ostvarenim rezultatima lokalne uprave u Danilovgradu. Važna dokumenta, poput Izvještaja o radu predsjednice, nijesu vrijedna pažnje Demokrata. Kao ni dijalog sa neistomišljenicima u okviru institucija. Jer dobro znaju da građani vrednuju urađeno i imaju povjerenje u projekte koji će se realizovati na dobrobit svih građana.

Logika, na koju se pozivaju, ih doduše ne sprečava da optužuju lokalnu vlast. Neka kažu Demokrate jasno i glasno ko to u lokalnoj vlasti Danilovgrada  krši zakon i po njima krivotvori izbornu volju građana. Prije će biti da ih žestoko boli ubjedljiva pobjeda DPS-a u Danilovgradu, ovjerena sa povjerenjem građana vrijednim 19 odborničkih mandata.

Uzaludno se Demokrate pozivaju na protestni skup u našem gradu. Ovaj performans ostaće samo zapamćen kroz dijalog jednog našeg starijeg sugrađanima sa „buntovnim danilovgrađanima“ kada je na pitanje „Šta vam to djeco ne valja u Danilovgradu“ dobio horski odgovor grupe protestanata „Ne znamo, nijesmo odavde.“ Prepričavaće se vaša šetnja u gradskim hronikama kroz izreku „Takvog gosta dva sata dosta“. Duže se nijesu ni zadržali, dok je DPS sa građanima svakog dana, predano radeći za dobro svih građana.

Ipak, svakako cijenimo namjeru Demokrata da prate svaki potez lokalne uprave u Danilovgradu. Zato ih pozivamo da budno prate realizaciju značajnih infrastrukturnih projekata od koristi za sve građane Danilovgrada.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član