OO DPS Budva: Demagogijom i populizmom sakrivate svoju nesposobnost

Skupštinsko zasijedanje lokalnog parlamenta u Budvi otkrilo je dosta stvari koje vladajuća koalicija pokušava da sakrije od očiju budvanske javnosti. U moru najblaže rečeno “problematičnih” izvještaja, posebno je inspirativan onaj koji se odnosi na mladu nadu Bečićevih demagoga – Martina Zenovića. Njegovim angažmanom na mjesto direktora “Sportsko rekreativnog centra”, demagozi su uspjeli da nas ubijede kako u perspektivi možemo imati čak gori kadar od njihovog čuvenog Franovića, direktora Turističke organizacije Budve.

Najprije je Zenović neregularno imenovan na tu funkciju. Nakon toga je uslijedio izvještaj inspektora rada o nezakonitom izboru direktora i jasnim smjernicama da se greška ispravi. Naravno, do današnjeg dana to nije učinjeno. Postoji i negativno mišljenja Ministarstva javne uprave, koje je zatražio Sekrtarijat za društvene djelatnosti. Zatim sporni ugovora sa advokatom, uradjen bez znanja odbora direktora i bez javnog poziva, pa onda, otpis dugovanja PUK “Stari grad” Budva, čiji je osnivač najbliži srodnik mladjanog Zenovića…

Sada je jasno zašto je Skupština odbacila plan rada i finansijski plan “Sportsko – rekreativnog centra Budva”. Sam tok sjednice bio je toliko mučan za mlađanog Zenovića, vjerovatno svjesnog da neće uspjeti da se “izvuče”, kao njegov partijski drugar Franović i pobjegne od suda šire javnosti. Sve ovo, stvorilo je kod njega vidnu nervozu koja se ubrzo prenijela na njegove partijske kolege. Shvativši da se Zenović nalazi u mat poziciji i da izvješaj neće biti usvojen, upomoć je pritekao neizbježni Miomir Pejović. Kršenjem procedure, uznemiren zbog situacije u kojoj se našao njihov kadar, pokušao je da se dočepa skupštinske govornice i održi kvazi moralnu propovijed ostalim koalicionim partnerima.

Gospodo demagozi, ovim slučajem i svakim sličnim vezanim za vašu kadrovsku politiku, uvjeravate nas da i od goreg možete gore. Jasno je da vi politički program nemate, da su vam kadrovi nesposobni, da imate hroničan nedostatka ideje da bilo šta razvojno uradite za grad… Jedini što vam ne fali to je negativna energija koju širite na ostale koalicione partnere, i naravno demagogija i populizam kojima pokušavate da zasijenite svoju nesposobnost da vodite ovaj grad.

Opštinski odbor DPS Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član