OO DPS Budva: Franović i ostali promašeni kadrovi Demagoga

Današnji nastavak sjednice Skupštine Opštine Budva obilježio je fijasko rukovodećih kadrova lokalne samouprave. U glavnoj ulozi, očekivano, nastupio je Mladen Franović, marketinški ideolog Demokrata i turističke destinacije. Doduše, nastupio je u odsustvu, jer je, svjestan rezultata i suda javnosti od kojega ne može pobjeći, nevješto izbjegao dolazak na sjednicu Skupštine, na kojoj se razmatrao upravo njegov izvještaj o radu. Motiva za takvu njegovu odluku je mnogo, od promašenih promotivnih kampanja, nerealizovanih projekata, čuvenog finansiranja platoa ispred hotela “Majestic”, apsurdnih putovanja poput onog na Svetu Goru, planiranih 150.000 € a potrošenih 380.000 € za Novu godinu, sada već čuvene Skupštine TO Budva, Franovićevog odnosa prema zaposlenima,  pa sve do otpremnine u iznosu od 24 direktorske plate, koja se prećutkuje od građana Budve.

Ipak, Franović je makar po jednoj stvari uspio da se upiše u istoriju turističkih organizacija – ostaće upamćen kao jedini rukovodilac lokalne turističke organizacije koji nije dobio saglasnost Nacionalne turističke organizacije na Plan rada u 2018. godini.

Da je prošlost sve o čemu Demokrate mogu da pričaju, potvrdio je i zaboravljeni predsjednik Opštine, Dragan Krapović, stavljajući se u odbranu kontroverznog Franovića. Izvjesno je – Demokrate planove za budućnost nemaju a sadašnjost ne vide. Jer da kojim slučajem uspiju da se vrate u realnost, vidjeli bi brojke koje ukazuju na surovu istinu: Budva je nekada činila preko 50% ukupnog turističkog prometa Crne Gore, a za vrijeme Franovića pala je na ispod 45%!?

Toliko o “ozbiljnom” upravljanu destinacijom. Zato razumijemo frustraciju Dragana Krapovića zbog političkog sunovrata i lošeg kadriranja rukovodilaca. Kao logičan slijed događaja očekujemo skoru posjetu SDT-a Turističkoj organizaciji Budva, jer, razloga je na pretek.

Iako najinspirativniji, Franović nije izuzetak u redovima Demokrata. U narednim danima upoznaćemo širu javnost i sa ostalim “vedetama” opštinskih preduzeća u Budvi.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član