OO DPS Budva: Budvanske Demokrate, politički mazohisti

Da su Demokrate politički mazohisti odavno je poznato široj javnosti, a sad smo saznali i da su Demokrate Budva šampioni te kategorije. Bili smo raspoloženi da pokažemo razumijevanje za težak položaj u kojem se Dragan Krapović našao na kraju svog mandata, ali uzalud… Zahvaljujemo Demokratama Budva što su nam razjasnili da FB stranica “Aleksa Bečić – Demokrate – Demokratska Crna Gora”, na kojoj je objavljeno da je on „gradonačelnik“  Budve, nije zvanična i da tamo “piše ko šta oće”. I mi smo se dugo čudili sadržaju te stranice i sumnjali u njenu vjerodostojnost, ali sad nam je lakše kad znamo da tamo, kako kažu Demokrate Budva, “praktično svako plasira, piše i kači šta god oće“, pa ćemo od sad te objave shvatati kao unutrašnju diverziju protiv njenog vlasnika, a evo, ispostavilo i protiv „gradonačelnika“ Krapovića.

Ipak, objasnite  nam onda da li i na vašoj zvaničnoj internet stranici www.demokrate.com isto kači i piše ko šta hoće, pošto gle čuda i tamo Krapovića nazivaju “GRADONAČELNIKOM”?! Što potkrepljujemo novim dokazom.

Primjećujemo da ste došli do faze da prepisujete vaša stara saopštenja, što nije dobar znak. Pokazuje totalno rasulo u vašim redovima. A ako vas baš toliko zanima ko potpisuje naša saopštenja, evo vam odgovor : svi mi. Svaki član OO stoji iza činjenica navedenim u našim javnim obraćanjima. Ko piše vaša saopštenja, ne tiče nas se jer smo mnogo puta rekli šta o njima mislimo, ali ipak otkrijte nam tajnu – Ko je “PROMO”? Jer tako potpisujete panegirike o sebi u medijma vama bliskim, gajeći jalovu nadu da će vaše fenomenalno mišljenje o vama samima preći i na druge.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član