OO DPS Nikšić: Političarima bez perspektive smeta razvoj Nikšića

Političari bez perspektive i bez osjećaja za realnost svojom zlonamjernom “čestitkom” vrijeđaju sve dobronamjerne građane Nikšića. Stranka za koju i nekadašnji najviši funkcioneri tvrde da je postala skup karijerista i idolopoklonika svog koalicionog partnera, srećom, nalazi se na samoj margini političkog života, pa je proporcionalno njihovoj veličini i šteta koju mogu da nanesu, beznačajna.

S obzirom na to da lako zaboravljaju, podsjetićemo ih da je Nikšić i “veliki” i “mali” grad u kojem se vrlo dobro zna ko šta radi, kako radi i ko iza koga stoji, pa bi bilo dobro da prije nego što prokomentarišu rad čelnih ljudi Nikšića, pođu od sebe i zaustave se na svoj lik i djelo u gradu iz kojeg “još nijesu otišli”.

Mi u DPS-u Nikšićankama i Nikšićanima čestitali smo Dan opštine mnogobrojnim projektima, zahvaljujući kojima se naš grad razvija i sigurnim korakom ide naprijed. Važno je da naš trud i rad prepoznaju i cijene građani, isto kao što preziru zlonamjerne ispade grupe građana iz URA, koja je odavno politički potonula.

Kolika je njihova politička pamet, svjedoči svojevrstan skandal koji je napravio predsjednik njihove partije kada se u svojstvu poslanika, bez ikakvog odobrenja nadležnih institucija, našao u državi koju Crna Gora ne priznaje.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član