OO DPS Berane: Demokrate se preporučuju ” Truloj koaliciji” napadajući DPS

Razumijemo Demokrate da im je lakše u Beranama da se bave DPS koja je u opoziciji već četiri godine, nego svojom političkom braćom i očevima, koji predstavljaju najgoru vlast koju je ovaj grad imao. 

Da ih sa SNP i DF-om ne vezuje zajednički staž, porijeklo i ucjenjivačke koalicije od kojih im zavise privilegije u tri opštine,  primijetili bi da je nezaposlenost za vrijeme vlasti DPS u ovom gradu bila znatno niža nego sad, kao i da njihova politička braća u koaliciji „Zdravo Berane“, za ove četiri godine nijesu ništa uradila kako bi otvorila nova radna mjesta, pokrenula investicije i zaposlila ljude. Osim ako se u to ne računa onih 300 rođaka i prijatelja koje su ugurali u opštinske službe.

Da ne spominjemo to da o socijali pričaju pripadnici stranke čiji poslanici kroz plate i naknade skoro milion evra uzeše od građana za nula radnih sati. 

Jasno je zašto Demagozi brane Trulu koaliciju i primitivno napadaju Demokratsku partiju socijalista: kao sigurni gubitnici na izborima, nadaju se da bi ih DF mogao uzeti u svoje naručje i onda svi tako zajedno da pokušaju da naprave vlast. Uzalud se ponižavate i štitite one koji su vas i vašeg lidera vrijeđali, jer ćete i vi i oni biti nakon 4. februara – ružna prošlost Berana.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član