OO DPS Bar: Godina milionskih investicija u opštini Bar

Na teritoriji barske opštine, nakon uspješne 2017.godine, investicioni talas se nastavlja milionskim ulaganjima koja će biti realizovana u toku ove, 2018-te godine. 
Izgradnja novih saobraćajnica, nadvožnjaka prema Bjelišima, Centra za djecu sa posebnim potrebama, pasarele, vodovodne i kanalizacione mreže, uređenja trgova u Baru i Sutomoru, valorizacije turističkih potencijala i kulturnih dobara barske opštine, investicionog održavanja po prioritetima Mjesnih zajednica i drugih velikih investicija, plan su za 2018-tu godinu. 

Pored ovih projekata, radiće se i na izgradnji prepumpne stanice Volujica. Vrijednost ove investicije je 1.580.000 €, a finansiraće se iz kredita kfW banke. Nakon zaključivanja Aneksa Ugovora sa izvođačem „Jedinstvo“ iz Užica, pristupilo se izgradnji projekta i njegovoj reviziji, a sa radovima se planira otpočeti u toku maja mjeseca.

Nakon početka projekta izgradnje vodovodnog sistema za naselje Sv. Ivan, Zaljevo, Polje i Mala Volujica, za koje se očekuje da otpočnu u toku aprila mjeseca, izgradnjom ove prepumpne stanice osjetiće se pozitivni efekti i na okolna naselja.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član