Divanović: Lajka je lansirana u svemir, a Marko u kampanju

Prije više od 60 godina čuvena Lajka je lansirana u svemir. Nažalost, izgleda da tehnologija ozbiljno nazaduje, jer umjesto u svemirskom brodu, nova “Lajka” je ovih dana, iz istog centra u crnogorsku predsjedničku trku  “lansirana” – autobusom. 

A i same pripreme za ovu misiju tekle su dosta neubičajeno: sve je počelo idejom g-dina Marka Milačića o vojnoj neutralnosti, koja je bila iskrena taman koliko i njen promoter; zatim je u njegovom timu zavladalo “beznađe”,  jer je glavni ulog bio na DF, a Marku je dodijeljeno mjesto na začelju izborne liste. Kažu, dok jednom ne smrkne drugom ne svane! Tako je Milačiću svanulo kad su se čelnici DF našli na optuženičkim klupama, fizički spriječeni da nastave svoju nečasnu misiju. Gdje su oni stali,  Marko je produžio, falsifikatima prikupio potpise podrške za nemoguću misiju, kupio autobus i “hrabro” krenuo – nigdje!

Jer svako politički pismen zna da je egzibicionista Marko Milačić statistička greška crnogorske političke scene, i da je igra na njega – bacanje para. Ipak, smatramo da je obaveza državnih institicija da odgovorno isprate bogatu scenografiju Markovog putujećeg pozorišta ( skupe bilborde, oglase, promotivni materijal…) sa posebnim osvrtom na njegov budžet i izvore finansiranja, te da javnost obavijeste na koji način su  ta sredstva ušla u Crnu Goru.
 
Nikola Divanović, Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član