Nikolić: Mandić sebe i svoju stranku stavio u funkciju tuđih interesa, a sad priča o “stranom miješanju”

Današnja izjava Andrije Mandića, u kojoj četnički vojvoda koji predstavlja sinonim potčinjenog sluganstva i decenijskog služenja tuđim interesima, teatralno izjavi da “ne žele da se iko miješa u unutrašnje poslove Crne Gore” mora izazvati iskren i srdačan podsmijeh.

Sada, dakle, Mandić koji se otvoreno ponosi činjenicom da je samo eksponent rusko-srpske politike u Crnoj Gori, namjerava da iskrenim spoljnopolitičkim partnerima naše države drži slovo o umiješanosti u unutrašnja pitanja suverenih država. To saopštava isti onaj koji je sve incidente koje je pravio kako bi zapalio čitavu Crnu Goru, činio po uputstvu svojih inostranih nalogodavaca: od nasilnih demonstracija protiv priznanja Kosova 2008, šator protesta 2015. koji su eskalirali u pokušaj upada u Skupštinu, preko optužbe da je učestvovao u pokušaju državnog udara u organizaciji ruskih obavještajaca, do redovnih letova avionima Vlade Srbije kojima je odlazio po mišljenje u Beograd. Taj Mandićev minuli rad konačno je i nagrađen čuvenom “Vulinovom sabljom” i ordenom.

Zato je Andrija Mandić posljednja osoba koja može da priča o “miješanju sa strane” budući da je sav svoj kapital, politički i onaj drugi, stekao baš tako što je sebe i svoju stranku stavio u funkciju tuđih interesa. A da li se radi samo o služenju interesima drugih država ili i kriminalnim klanovima, kako sugerišu transkripti sa Sky aplikacije, ostaje da se vidi nakon odgovora koje će dati nadležno tužilaštvo.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član