Nikolić: Krivokapić iznio neistine

,,Niko ko se nije bavio privatnim biznisom nije mogao ništa u Crnoj Gori bez DPS, pri tom ne mislim na članstvo ili glasačko tijelo DPS. Govorim o najobičnijem papiru koji Vam je trebalo izdati na šalteru na kome je radio neko iz DPS, a o kojem je odlučivao opet neko iz DPS.”

Ovim riječima Zdravko Krivokapić u izjavi za NIN potvrdio je ranije izrečene sumnje da je prije nego što je postao nosilac liste na izborima bio glasač i član DPS-a. Naime, ukoliko su gorenavedene riječi Krivokapića tačne, postavlja se pitanje na koji način onda njegova svastika Jadranka Vuković već decenijama uspješno voditi apoteke Holos u kojima je zapošljen i Krivokapićev sin? Ili bi se mogli pitati kako onda Bato Carević već 32 godine uspješno posluje, kako funkcionišu biznisi vlasnika Vijesti Željka Ivanovića i Miodraga Perovića, investitora Žarka Rakčevića ili mnogih drugih koji su već godinama veliki protivnici politike DPS-a? Ipak, niti je Krivokapić, ni bilo ko od navedenih bio glasač DPS-a već je politika naše partije bila nediskriminatorska uz pošten odnos prema svima bez obzira ko pripadao kojoj političkoj partiji.

Sve što je Krivokapić naveo je, dakle, notorna neistina baš poput onih da su prethodne Vlade krive što Crna Gora nije u Evropskoj uniji ili da su uzimale kredite isključivo za zaduživanje. Krivokapić, sada već kao premijer, ima obavezu da se ne bavi populizmom nego iznosi istinu pred građanima sviđala se ona njemu ili ne. Ipak, šta možemo očekivati od čovjeka koji kaže da je proglašavanje Vladimira Božovića za personu non grata bila pakost odlažećeg režima a ne ispravan odnos prema stranom diplomati koji je u kontinuitetu kršio Bečku konvecniju, ili od premijera koji kaže kako je Crna Gora manja od Novog Beograda.

Na kraju, poručujemo mu da veliku istoriju Crne Gore i veliki crnogorski narod ne mogu uniziti ni slučajni prolaznici na čelu njene Vlade kao što je Zdravko Krivokapić.

Miloš Nikolić, portparol DPS i poslanik u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član