OO DPS Golubovci: Vandalizam i primitivizam u Zeti se zna čiji su manir

Organizovana hajka od strane destruktivnih, anticrnogorskih opozicionih političkih subjekata u Zeti, ustrijemljena na gradonačelnika Podgorice dr Ivana Vukovića, ogolila je sama svoje motive.

Jasno je svima, ukupnoj javnosti, a posebno građanima Zete, da trn u oku predstavlja isključivo ono što su gradonačelnik i gradska uprava uradili u Zeti u prethodnom periodu. Očigledno je da odnos Glavnog grada, koji se ogleda u značajnoj podršci vrijednoj upravi naše Opštine, nikad nije bio intezivniji i dinamičniji. To najbolje vide i osjećaju građani ove opštine.

Sve češće prisustvo gradonačelnika i njegovih saradnika u Zeti, posebno kada obilazi i otvara značajne kapitalne i infrastrukturne investicije, predstavlja ozbiljni teret za vječite sanjare vlasti u Zeti, koji znaju da dok god se radi i gradi, vlast u Zeti će im biti neostvaren san.

Mi smo u Zeti fokusirani na gradnju bulevara, ulica, škola, vrtića, razvoju poljoprivrede, a “molerima” iz ovih retrogradnih struktura poručujemo da ne troše farbu za podizanje tenzija, nego neka budu od koristi i neka obnove recimo neku trošnu kuću.

Mi, naravno, osuđujemo svaki vid vandalizma, ali samo politički pokvarenjaci mogu da dovedu u vezu komunalne službe Glavnog grada i gradonačelnika sa uništavanjem bilborda, bilo koje sadržine.

Čudi činjenica, na koju do sad niko iz opozicije nije ukazao, a tiče se svih vandalskih i necivilizacijskih aktivnosti od strane opozicije, koji su se dešavali u Zeti u toku posljednje izborne kampanje. U tom periodu, problem nijesu predstavljali javni linč i etiketiranja sugrađana, uništavanje grafita, fasada, javnih dobara, kakvo nije viđeno ni u jednoj opštini u Crnoj Gori.

Razumijemo da politički pokajnici moraju da ispaštaju svoje grijehe, kako bi se kod birača opravdali i – što su na dan smrti mitropolita Amfilohija dogovorili formiranje Vlade, u Kotoru izabrali Jokića, a Dritanu tražili mladu.

Kako god bilo, prioritet, jedini posao i cilj partije na vlasti u Zeti kao i gradonačelnika i Glavnog grada ostaće ono što je uvijek bio – napredak i razvoj Zete, koji je nikad vidljiviji.

Opštinski odbor DPS Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član