Muratović: Branka Bošnjak pokušala da politički profitira na jednom tragičnom događaju i zloupotrijebila svoju javnu funkciju

Kao i ostatak političkog bloka kojem pripada, Branka Bošnjak danas je tragičan slučaj iz druge države željela da predstavi kao nešto sa čim su povezani građani Crne Gore.

S obzirom na modele funkcionisanja Demokratskog fronta, to ne bi bilo čudno, da gospođa Bošnjak nije pokušala da manipuliše sa funkcije potpredsjednice državne Skupštine, predstavljajući sve građane.

Dovođenje u zabludu njenog uvaženog sagovornika i korišćenje njegove lične tragedije kako bi se ona povezala sa bilo čime što je radila bivša vlast ne samo da je sramno, već iznenađuje čak i od nekoga ko pripada Demokratskom frontu.

Odlično se zna da je i sam slučaj vjetroelektrana na Možuri od strane vlasti u potpunosti sproveden na zakonit način. Ukoliko neko smatra da nije – sve sumnje mogu biti preispitane, pa stoga ohrabrujemo i najavu parlamentarne istrage.

No, iznošenje spekulacija bez jednog jedinog argumenta ne samo da je nedostojno, već i unižava samu instituciju u kojoj Bošnjak obavlja dužnost potpredsjednice.

Umjesto što iznosi zastrašujuće neistine, Branki Bošnjak bolje bi bilo da najprije objasni građanima kada će parlament uopšte početi sa radom, pošto polako dolazi i novembar, a sjednice ni na pomolu. To su realni problemi u koje su njen politički blok i ostali činioci vlasti uveli crnogorske institucije i funkcionisanje države i društva, a spekulacije neka ostavi za unutarpartijske sesije tračeva i laži, po kojima su svi do jednog prepoznati u javnosti.

Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član