DPS Tivat: Izbor novog rukovodstva našeg Opštinskog odbora potvrdio nastavak partijskih reformi

Nakon konstitutivne sjednice Opštinskog odbora DPS u Tivtu koja je održana 24. septembra 2021. godine, kada je verifikovan novi sastav Opštinskog odbora, ovo tijelo se danas sastalo i izabralo novo rukovodstvo.

Za novu predsjednicu je izabrana gospođa Dubravka Nikčević, magistar turizma i dugogodišnji dokazani profesionalac na svim poslovima koje je obavljala u svojoj dosadašnjoj bogatoj radnoj karijeri.

Upravo izbor novih mladih ljudi koji nose pozitivnu energiju, uz starije i iskusnije kolege, stručne ljude čvrsto posvećene našoj ideji, garantuje i obećava da DPS u Tivtu može vrlo brzo povratiti svoj rejting kakav je imao. Takođe, izborom ovakvog sastava Opštinskog odbora, a u skorijem periodu kompletiranjem Izvršnog odbora, iskazali smo jasnu spremnost da realno sagledamo političku situaciju, da se zarad daljeg napretka oslobodimo hipoteka prošlosti.

“Jasno smo razumjeli poruke građana Tivta i odlučni smo da se sa novom energijom pripremamo za lokalne izbore koji su po našem mišljenju sve izvjesniji”, kazala je Nikčevićeva.

Takođe, konstatovala je da je ovo samo nastavak reformi unutar partije, i najavila da se vrlo brzo očekuju još dvije konferencije i to Savjeta mladih i Alijanse žena. Na taj način biće i zaokruženo uspješno restruktuiranje Opštinskog odbora DPS Tivat.

„Zahvaljujem se svim svojim prethodnicima na dosadašnjim ostvarenim rezultatima, obaveza mi je i velika odgovornost nastaviti dalje i unaprijediti rad skupa sa svima vama. Tivat vidimo kao građanski i samo građanski grad koji je to bio od svog postojanja. Danas je na političkoj sceni vjerujem politička sezonska pojava koje će vrlo brzo proći. Znam da su građani Tivta mudri i da će racionalno nadvladati neracionalno“, zaključila je Nikčevićeva.

Današnjem sastanku pored članova Opštinskog odbora, prisustvovali su i koordinator ispred Predsjedništva Nikola Janović i koordinator ispred Izvršnog odbora Aleksandar Pavićević.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član