Mulić: Urađeni projekti i ostvareni rezultati u prethodnom periodu garancija da ćemo nastaviti da radimo još bolje za Bijelo Polje

Prepoznajući potencijale naših prirodnih ljepota, pored brojnih projekata i dostignuća ove gradske uprave, posebno ističemo one projekte koji su od značaja za pozicioniranje Bijelog Polja, kao respektabilnog turističkog centra, u sveukupnoj turističkoj ponudi Crne Gore.

Lišeni političkih floskula, naši rezultati nas preporučuju. Oni su garant da ćemo, i u narednom četvorogodištu, nastaviti da razvijamo Bijelo Polje kao svojevrstan centar sjeverne regije.

Naime, u proteklom četvorogodištu, nastojali smo da valorizujemo i unaprijedimo turističke potencijale kroz projekat izgradnje Ski centra ”Cmiljača”, koji je podrazumijevao: izgradnju puta, izgradnju šestosjedne žičare, izgradnju skijaških staza, izgradnju bazne stanice sa restoranom, kao i izgradnju elektro-energetske i vodovodne mreže.

U narednom periodu, vođeni jasnom vizijom, planirana je izgradnja baznog naselja sa četiri hotela i dvadeset dva bungalova.

Jedan od značajnijih projekata je valorizacija Đalovića pećine, kao projekat koji obuhvata: izgradnju puta Gubavač-Bistrica-Podvrh, dužine 15km, izgradnju gondola, izgradnju vizitoring centra, izgradnju elektro-energetske i vodovodne mreže i uređenje enterijera pećine.

Kao jedan od preduslova razvoja turizma i cjelokupnosti turističke ponude, predano smo radili na unaprijeđenju saobraćaja.

Jedna od investicija koji je od posebnog značaja za naše građane je projekat izgradnje mosta Njegnjevo-Sutivan-Potkrajci, koji se odnosi na izgradnju novog mosta sa pješačkom stazom i pristupnim rampama širine 2,7m i dužine 70m.

U ovom mandatnom periodu, realizovali smo projekat rekonstukcije osam mostova na dionici Slijepač Most-Pljevlja.

Jedan od najvrijednijih projekata u ovom četvorogodištu je i projekat rekonstrukcije regionalnog puta Slijepač Most-Pljevlja.

Međutim, pri razvoju putne infrastrukture, nijesmo se oglušili ni o potrebe mještana ruralnih područja, te je dužina asfaltiranih puteva u našem mandatu, u ovakvim dijelovima naše opštine, čak 20,6km.

Svi ovi projekti jasno govore o domaćinskom, posvećenom i vrijednom radu gradske uprave, koja je kroz svoje aktivnosti izražavala stalnu tendenciju ravnomjernog razvoja našeg grada, po mjeri svih naših građana, i koja je jedina garancija da nastavimo JOŠ BOLJE ZA BIJELO POLJE!

Demir Mulić, kandidat za odbornika sa izborne liste “Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član