Milošević – Ajamov: Crna Gora povoljna investiciona destinacija

Politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević primio je danas Anara Ajamova, šefa diplomatske misije Azerbejdžana u Crnoj Gori.Tokom sastanka, sagovornici su razmijenili mišljenja o aktuelnim društveno političkim zbivanjima u Azerbejdžanu i Crnoj Gori, s posebnim akcentom na izborne procese koji očekuju dvije zemlje u narednom periodu.  

Upoznavajući sa aktivnostima partije, Tarzan Milošević je istakao da je Demokratska partija socijalista, kao najjača partija, kako na partijskom nivou, tako i kroz rad izvršne i zakonodavne vlasti, fokusirana na politike kojima će obezbijediti ekonomski rast. U tom pravcu zahvalio je šefu diplomatske misije na doprinosu u afirmaciji Crne Gore kao povoljne investicione destinacije. Takođe, Milošević je pozdravio uspiješnu saradnju na partijskom nivou sa Novom partijom Azerbejdžana i izrazio spremnost Demokratske partije socijalista da u tom pravcu da svoj puni doprinos. 
Anar Amajov je pohvalio tradicionalno iskrene i prijateljske odnose između dvije države, i saradnju koja se u kontinuitetu unapređuje u oblastima od zajedničkog interesa. Posebno zadovoljstvo je izrazio dinamikom realizacije investicionih projekata u Crnoj Gori, ali i očekivanje da će u narednom periodu biti započete nove aktivnosti u cilju unapređenja ekonomske saradnje i političkog dijaloga.
 
Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član