Članovi DPS Zeta: Dovešćemo do sloma kleronacionalističkih struktura u Zeti

Crna Gora i Demokratska partija socijalista odnijeće pobjedu u Zeti, a mi ćemo se potruditi da ta pobjeda u našem zavičaju bude jedna od najvećih koje Zećani pamte od uvođenja višestranačja.

Poručujemo onim našim protivnicima koji nam kače mete među komšijama i bratstvenicima, da su nas posebno time motivisali da damo puni doprinos borbi koja će dovesti do aspolutnoga sloma kleronacionalističkih struktura sa područja Zete.

Očito je da među našim političkim suparnicima vlada panika, jer kako drugačije ocijeniti stanje uma onih koji pod velom noći kače imena komšija na saobraćajnu signalizaciju, nazivajući ih špijunima?! Zar da se uplašimo od onih koji sa lažnih profila blate i kleveću ugledne mještane Zete? Pozivamo ih da se zapitaju kome je takvo ponašanje svojstveno. I pozivamo ih da se zamisle nad time kako će nas srijetati nakon 30. avgusta, kad će im i konačno postati jasno da su uslužna usta koja služe isključivo da iz mraka laju, lažu i kleveću.

Borba za slobodu Crne Gore nikad nije bila jednostavna. Ali bilo je lako našim precima ginuti za tu našu svetinju, jer su znali da Crnu Goru i njenu slobodu ostavljaju u ruke ne izdajnicima i izrodima, ne tuđim metlama i lopatama, no kućićima i sojevićima. Zato neka naši politički protivnici ne misle da nas mogu zastrašiti lažima, kletvama i klevetama, nego neka smišljaju kako će, nakon ubjedljivoga poraza koji će doživjeti, postaviti odbranu na crnogorskim sudovima. A tužićemo ih, naravno, kad za to budemo imali vremena.

U međuvremenu, grabimo u novu pobjedu!

Nek je vječna Crna Gora!

Članovi DPS Zeta:

 1. Bato Vukićević
 2. Vesko Drakić
 3. Dejo Knežević
 4. Marko Kračković
 5. Miroslav Boljević
 6. Predrag Šanović
 7. Rajo Šuškavčević
 8. Dragan Šuškavčević
 9. Dražen Petričević
 10. Peđa Kaluđerović
 11. Srećko Raičević
 12. Dejan Miranović
 13. Dragan Marović
 14. Budo Boljević
 15. Ratko Vujačić
 16. Šato Klikovac
 17. Dražen Bjelobrković
 18. Gaga Klikovac
 19. Goran Škatarić
 20. Predrag Madžarović
 21. Goran Đuranović
 22. Ljubiša Maksimović
 23. Milo Bjelobrković
 24. Dragan Maraš
 25. Neđo Lukić
 26. Željko Lukić
 27. Vero Maraš
 28. Zarija Kračković
 29. Mladen Vujačić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član