KOALICIJA “ZA BUDVU! ZA CRNU GORU! MILO ĐUKANOVIĆ” PREDALA IZBORNU LISTU OPŠTINSKOJ IZBORNOJ KOMISIJI

Koalicija  predvođena Demokratskom partijom socijalista, Socijaldemokratama, Crnogorskom i Liberalnom partijom “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović” predala je izbornu listu za lokalne izbore u Budvi. Nosilac liste i aktuelni predsjednik Opštine Budva, Nikola Divanović kazao je prilikom predaje liste da je koalicija “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović” predala izbornu dokumentaciju i listu podržanu sa preko 2000 potpisa:

“To je garant da ćemo na izborima, tradicionalno osvojiti bar tri puta više glasova! Kampanja za predstojeće izbore odvija se u specifičnim okolnostima izazvanim koronavirusom, što je novo za sve učesnike. Svi se tome moramo prilagođavati, kako bismo i u tim uslovima upoznali građane sa svojom programskom ponudom.

Budva želi promjenu. I ja sam ubijeđen u pobjedu naše koalicije na izborima. Međutim, naš zadatak nije samo da se 30. avgusta izborimo za vlast. Naša misija dodatno obavezuje. Mi biramo između dva lica Crne Gore: jednog koje je primitivno, nasilno i prkosi institucijama i pravnom poretku države u kojoj živimo, i drugog koje je državotvorno, građansko i evropsko.”

Divanović je govorio i o viziji Budve i budućnosti našeg grada: “Budva mora da ima Grad teatar i Pjesmu Mediterana, a ne da nas prepoznaju po palanačkim manifestacijama. Odlučni smo da tu tradiciju u punoj mjeri obnovimo. To je interes Budve u Crnoj Gori i Crne Gore u Evropi.

Sigurni smo da ćete nam ukazati povjerenje da u tom pravcu vodimo Budvu na zajedničko dobro svih nas, i naše države Crne Gore koju će DPS sa svojim koalicionim partnerima nastaviti odlučno da vodi evropskim putem i nakon parlamentarnih izbore 30. avgusta. To je naša vizija Budve i Crne Gore!”, zaključio je Divanović.

Izbornu listu Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović”, čine:

1. Nikola Divanović

2. Predrag Jelušić

3. Anđela Ivanović

4. Suzana Pribilović

5. Petar Ivković

6. Snežana Kuč

7. Dragana Pima

8. Ivo Gvozdenović

9. Katarina Kažanegra

10. Dr Dragoje Čizmović

11. Vido Markićević

12. Mr Predrag Zec

13. Marina Gardašević

14. Ivana Lazović

15. Miloš Radović

16. Boris Rafailović

17. Branislav Lakić

18. Dr Marija Mališić Korać

19. Ivan Vučetić

20. Saša Samardžić

21. Vasilije Delić

22. Predrag Nikčević

23. Željko Zvicer

24. Marko Vujačić

25. Sandra Đurbuzović

26. Andrea Radulović

27. Vesna Fuštić

28. Ana Molčanov Brajak

29. Nebojša Krivokapić

30. Đorđija Kovačević

31. Varja Mitrović

32. Vesko Rabrenović

33. Nina Nišavić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član