Klub odbornika DPS Glavnog grada: Marginalci poput Gorana Danilovića ne mogu stati u političku ravan sa Ivanom Vukovićem

Politički cinik, proklamator mračnih ideologija prošlosti, Goran Danilović, posljednji je iz garniture prevaziđenih mu istomišljenika koji sebi može dati za pravo da govori o gradonačelniku Ivanu Vukoviću.

Osim svojim izlivima mržnje i dugogodišnjim pokušajima da sebe predstavi nekakvim intelektualcem, Danilović ima svojstvo kao i svaka druga  politička olupina koja nikada ništa nije ni imala dobro ponuditi na političkoj javnoj sceni Crne Gore. 

Sve što je gradonačelnik Ivan Vuković radio tokom protekle četiri godine i njegova posvećenost poslu, stali su u činjeničnim rezultatima koji su okom vidljivi svakom našem sugrađaninu i svima onima koji posjećuju naš grad. Na radost svih njih, a na ponos naše partije Vuković će i u narednom periodu zajedno sa svojim saradnicima biti predvodnik politike razvoja i napretka Podgorice, koja marljivo grabi ka dostizanju evropskog kvaliteta života.

Ipak marginalce poput Danilovića svakako razumijemo, da i na ovakav jedan način i pokušajima diskreditacije Ivana Vukovića, žele sebe staviti u političku ravan koja im nikad niti ni bila, niti će biti dokučiva.

Klub odbornika DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član