Janković: Maćehinski odnos ministra Mitrovića prema “politički nepodobnim” opštinama

Kao odgovorna lokalna samouprava koja brine za svoje građane, što u kontinuitetu i dokazuje blagovremenom realizacijom projekata koji su u njihovom interesu, Opština Bar Vam se prije punih devet mjeseci obratila dopisom u kojem podsjeća na Vaše obaveze vezano za početak realizacije projekta vodosnabdijevanja na teritoriji Mjesne zajednice Mrkojevići. Međutim, Vi ste do juče bili potpuno nijemi povodom ovog problema, ne pokazujući elementarne naznake ni volje, a ni kompetencija da isti riješite.

Upravo smo zbog Vašeg neprofesionalnog odnosa prema ovom pitanju izgubili dragocjeno vrijeme u kojem je moglo dosta toga da bude urađeno na planu realizacije jednog od najznačajnijih projekata za naše sugrađane sa tog područja.

Vaš maćehinski odnos prema „politički nepodobnim“ opštinama dodatno ste potvrdili kada se nijeste udostojili ni da obavijestite domaćina o Vašem dolasku, a što je još tragičnije ni predstavnike Mjesne zajednice Mrkojevići kao ni matično preduzeće DOO Vodovod i kanalizacija.

No, ovo je Vaše još jedno u nizu neprimjerenih ponašanja na koje smo navikli a koje samo iznova dokazuje nedoraslost funkciji koju obavljate. Treba li da Vas podsjećam da ste ministar u svrhu potreba svih građana Crne Gore, i kao takav imali ste obavezu da nama i našim sugrađanima objasnite razloge zbog kojih ključno životno pitanje stanovnika ovog područja odlažete već 11 mjeseci? Ko Vam je dao pravo na to? Ko Vam je dao pravo da građanima koji žive na području Topolica IV uskratite razvoj njihovog mjesta zabranom gradnje na period od 12 mjeseci?

Međutim, iako nikada neću prihvatiti takvo Vaše ponašanje ne mogu reći da ga ne razumijem, s obzirom na politiku koju vodi Vlada koje ste član, pa Vam jedino i preostaje da se krijete od svakog građanina Crne Gore kojima ste, za ovo kratko vrijeme koliko ste na vlasti, napravili dosta problema.

Takođe, dužan sam da Vam poručim da nećemo oprostiti ponižavanje nas i naših sugrađana, a sigurni smo da ćete, uz sve „kvalitete“ koje pokazujete, trajati na političkoj sceni koliko i Vaš jučerašnji boravak u našem gradu.

Božidar Janković, odbornik DPS u SO Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član