Hadžić: Oglasio se arhitekta uništenja SDP-a

Oglasio se danas Džavid Šabović, arhitekta raspada i uništenja SDP, opravdano marginalizovan u onome što je ostalo od njegove partije. Ideolog  sramne saradnje SDP -a sa četničkim vojvodama i proruskim agentima, svima onima kojima je politički i životni cilj – uništiti nezavisnu i suverenu Crnu Goru i podvesti je u vazalni status neke druge države.

Zapitajte se, gospodine Šaboviću, zašto ni vas ni ostalih stranačkih funkcionera nema u kampanji kandidatkinje SDP za predsjednicu Crne Gore?! Da li možda zato jer vi simbolišete početak raspada ove stranke koja je iznevjerila časne birače koji su vas glasali jer ste bili dio suverenističkog bloka, beskompromisno predani ideji nezavisne i suverene Crne Gore?

Iznevjerili ste časne Crnogorke i Crnogorce, sve one građane koji su mislili da birajući  vas ugrađuju svoj glas u temelje nezavisne, suverene, nikad tuđe Crne Gore. Prevarili ste ih, gospodine Šaboviću, i na svakim novim izborima stiže vas njihova kazna.

I na kraju, gospodine Šaboviću, uništili ste SDP, opravdano sumnjamo da svojim ” ničim izazvanim” pojavljivanjem u javnosti imate namjeru da to isto učinite i vašoj predsjedničkoj kandidatkinji.
 
Adnan Hadžić, potpredsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član