Gvozdenović: Zaposleni u opštini žive od plate i ne žele da budu taoci

U Budvi je ponovo na snazi dobro poznati scenario po kojem nesposobni pojedinci iz lokalne vlasti besprizorno napadaju institucije države Crne Gore. Ovoga puta, novoizabrani predsjednik Skupštine opštine prijeti predsjedniku Privrednog suda, očekujući da ovaj valjda umjesto njega treba da obezbijedi i isplati zarade zaposlenima u lokalnoj samoupravi?!

Očigledno da je odsustvo sa funkcije od nekoliko mjeseci ostavilo ozbiljne posljedice na sada već “kiselog” predsjednika lokalnog parlamenta, ali bi ipak bilo za očekivati da u narednim danima za zaposlene i za sebe uradi makar po jednu dobru stvar. Prvo, da razumije da za razliku od njega koji posjeduje nekretnine i stotine hiljada eura na privatnom računu, zaposleni u opštini žive od plate i s pravom ne žele da budu taoci bilo čije neodgovorne politike ili nerealnih ličnih ambicija. I drugo, da umjesto na napade prema državnim institucijama svoju energiju koncentriše na sopstvenu odbranu pred istim, zbog organizacije sramne i kriminalne “šatorske sjednice”, za početak.

Vrijeme je korona krize, za nama je loša turistička sezona, a prema najavama zvaničnika ni od formiranja nove vlade – nema vajde. Zato, Radoviću, umjesto smiješnih ogrtanja vučjom čaprom, kad već nijeste u stanju da zaposlenima obezbijedite plate, sjedite sa predstavnicima opštinskih sindikata i oslušnite njihove probleme. Možda ćete tada shvatiti da zaposleni u opštini ne žive od politike već od plate, i da je njihova egzistencija vaš primarni posao.

Ivo Gvozdenović, kandidat za odbornika liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović – DPS, SD, Crnogorska, LP“ 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član