Gvozdenović: Radulović itekako ima o čemu da brine!

Raduloviću, iznenađuje me Vaša naprasna briga za zaposlene u Opštini Budva, jer bi više trebalo da vas brinu radnici u JP “Parking servis”, čiji ste do skoro bili predsjednik Odbora direktora. Nenamjenskim trošenjem više stotina hiljada eura na koje ste stavili potpis doveli ste u pitanje funkcionisanje ovog preduzeća i isplate zarada zaposlenima, pa se čudim čemu vaša briga za radnike opštine, kada ste pokazali ovoliku nebrigu u svom kolektivu.

Iznijeli ste popriličan broj neistina o mom angažmanu u Opštini Budva, te o navodnim neodlascima na ročišta za koja sam bio zadužen, a kojima sam uvijek bez izuzetka prisustvovao i branio i štitio imovinu opštine. To je činjenica koju će, siguran sam, potvrditi i sve moje bivše kolege. I jako bitno, u zgradu Opštine sam isključivo ulazio kroz vrata, nikad kroz prozor.

Shvatam da ste bili u problemu da napišete prethodno saopštenje jer pri nepočinstvima vas i vaših najbližih političkih saradnika, teško je mene optuživati za bilo šta slično. Nijesam ja nenamjenski trošio novac, nijesam ja partijski zapošljavao, nijesam ja svojevremeno bio najveći divlji graditelj u Budvi, nijesam ja bio perač ruskih para, nijesam ja skidao patike turistima po Slovenskoj plaži i nijesam ja privođen kao maloljetno lice. Raduloviću, nijesam ja besplatno, to jest na štetu preduzeća i građana dijelio propusnice za parking svojim simpatizerima i rođacima.

Najviše od svega me čudi vaša konstatacija da mi ljudi u mom Petrovcu ne nazivaju dobar dan. Očigledno da ne poznajete mene a sigurno ni građane Petrovca. Sigurno da vam smeta izborni rezultat u Petrovcu. Tu vam ništa ne mogu, građani Petrovca najbolje znaju ko je kakav i prema tome su dali svoju podršku na izborima.

Shvatam da o politici ne znate mnogo, te da sve želite svesti na lični odnos, ali vas molim Raduloviću da u buduće ne širite razne laži, iako se od vaše partije i ne očekuje drugo.

Ivo Gvozdenović, odbornik DPS Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član