Gvozdenović: Glas za DPS je glas za građansku Crnu Goru

Politički direktor DPS-a, Branimir Gvozdenović juče je posjetio Opštinu Tuzi gdje se sastao sa operativnim štabom partije, predsjednicima mjesnih odbora, predsjednicima komisija  i Savjetom mladih.

Gvozdenović je sa rukovodstvom partije u opštini i aktivistima razgovarao o aktivnostima koje se sprovode sa ciljem da se građanima i građankama Tuzi približi program najozbiljnije crnogorske partije koja je svojim odgovornim radom u proteklom periodu uspjela da realizuje važne infrastrukturne projekte u ovoj opštini, ali i da u saradnji sa stanovnicima grada prevaziđe veliki zdravstveni izazov. Prisjećajući se posebnih mjera koje su bile uvedene u opštini sa ciljem zaustavljanja širenja koronavirusa, Gvozdenović se zahvalio za odgovoran pristup, strpljenje i disciplinovanost koju su građani i građanke Tuzi pokazali tokom tog perioda i podsjetio da je Vlada brzo i efikasno obezbijedila zdravstvenu i socijalnu zaštitu i pomoć svim stanovnicima Tuzi, a da veliku podršku dobijaju i privrednici i poljoprivrednici u opštini kako bi se nastavilo sa redovnim aktivnostima.

Gvozdenović je podsjetio građane i građanke Tuzi da 30. avgusta odlučuju o svojoj i budućnosti svojih porodica, te da zato svoju podršku na državnom nivou treba da daju političkom subjektu koji će se stručno i odlučno uhvatiti u koštac sa svim zdravstvenim i ekonomskim izazovima koji prijete svijetu, pa i Crnoj Gori. On je istakao da DPS njeguje dobre odnose sa svim manjinskim narodima i najodgovornije štiti njihove interese, promovišući tako Crnu Goru kao građansku državu i glas DPS-u je siguran glas da će se nastaviti tim putem.

Gvozdenović je zaključio da će građani i građanke Tuzi zaokruživanjem broja osam pružiti podršku multikulturalnoj i multietničkoj, evropskoj i sigurnoj Crnoj Gori, koja stoji na braniku svih nacionalnih zajednica koje okuplja pod svojim krovom.

Sastancima su prisustvovali i: predsjednik Opštinskog odbora Mirza Pepić, koordinator Predsjedništva DPS za Opštinu Tuzi Miomir M. Mugoša, budući poslanici u Skupštini Crne Gore Halil Duković i Nikola Gegaj i članovi Izvršnog odbora partije.

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član