dr Ivan Vuković na tribini na Koniku: Nacionalni stadion i akva park naredni projekti u Podgorici

Nosilac liste „Za dobro građana Podgorice. Pobjednički. DPS – Milo Đukanović“  dr Ivan Vuković sa Časlavom Vešovićem i Predragom Boškovićem govorio je na tribini sa građanima naselja Konik, na kojoj su predstavili program liste i plan za razvoj Podgorice.

Nosilac liste DPS-a dr Ivan Vuković  kazao je da osnovna ideja vodilja liste DPS-a ostaje ravnomjeran razvoj svih djelova Podgorice – i centra grada, i prigradskih naselja i gradske periferije.

„Stoga ćemo nastaviti da unapređujemo stanje komunalne i infrastrukture u gradu, osim širenja mreže fekalne kanalizacije, izgradnje novih i proširenje postojećih ulica u bulevara“.

On je najavio i izgradnju sistema za prečišćavanje otpadnih voda, i izgradnju jugozapadne obilaznice oko Podgorice, ali i izgradnju novih sadržaja – nacionalni stadion i akva parka, upravo u ovom dijelu grada.

Aktuelni zamjenik gradonačelnika Podgorice Časlav Vešović podsjetio je na projekte koje je Glavni grad u proteklom periodu realizovao na Koniku i Starom Aerodromu, i na taj način potpuno izmjenili izgled grada na ovom području i poboljašali život građana.

Govoreći o značaju zajedništva koje karakteriše cjelokupnu Crnu Goru, Predrag Bošković je istakao da su prave vrijednosti Crne Gore koje baštini naša partija i stanovništvo Konika i Starog Aerodroma multivjerski i multinacionalni sklad, i da su upravo zbog toga za ponos i najveće bogatstvo DPS-a i naših koalicija.

Služba za informisanje DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član