DPS Žabljak: Diskriminacijom turista po nacionalnoj osnovi lokalna vlast urušava gostoprimnost Žabljačana i bruka našu opštinu

Promo paketom “Sretenje 2023.” kojim se pozivaju građani Srbije da uz popuste proslave Dan državnosti Republike Srbije na Žabljaku, čelnici lokalne vlasti započeli su sa realizacijom preuzetih obaveza od svojih sponzora koji su ih na tu poziciju i doveli.

Navikli smo od ove družine da nam priređuju mnoga iznenađenja, da prodaju ski pasove na kojima piše “Skijalište Srbije”, ali svakako da se ovim najnovijim gafom prevršila svaka moguća mjera.

Umjesto da se bave čišćenjem gradskih ulica i seoskih puteva, oni brukaju ovaj poznati turistički centar dijeleći goste na one koji imaju pravo na popuste i one druge koji nemaju, pa se naši sugrađani sa pravom pitaju šta su naredni potezi nove lokalne vlasti.

Vrlo vjerovatno je da državne crnogorske praznike neće proslavljati i davati popuste, poput ovog već navedenog, jer mnogi od predstavnika aktuelne vlasti, Crnu Goru i ne doživljavaju kao svoju domovinu.

Sem izvjesnog odsustva privrženosti svojoj državi, funkcioneri lokalne vlasti nemaju ni stručne kvalifikacije da rukovodi našom opštinom, ali ih ipak pozivamo da sve ostale turiste i posjetioce naše opštine, za vrijeme ovog “promo paketa” ne legitimišu dolaze li iz Srbije ili ne, kako ne bi brukali Žabljak i sve Žabljačane koji su prepoznati kao dobri i gostoprimni domaćini.

Opštinski odbor DPS Žabljak

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član