DPS Petnjica: Rešad Muratović izabran za novog predsjednika partije u našoj opštini

Na održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Petnjica, za novog predsjednika partije u našoj opštini jednoglasno je izabran Rešad Muratović.

Nakon imenovanja Muratović se obratio prisutnima i svim članovima Opštinskog odbora i zahvalio na ukazanom povjerenju. On je istakao da funkcija koja mu je povjerena za njega predstavlja čast, odgovornost, ali i obavezu da se u budućem periodu, a uz podršku članova OO DPS Petnjica, zalaže i bori za ciljeve koji su zacrtani programom naše partije.

Rešad Muratovic je rođen 1978. godine u Beranama, a po zanimanju je dipl. geograf – prostorni planer.

Nakon završenog pripravničkog staža u osnovnoj školi u Petnjici radnim angažman nastavlja u Opštini Berane, zatim u Centru za kulturu u Petnjici.

Od 2017. godine se nalazi na poziciji direktora Turističke organizacije Petnjica.

Od svog punoljetstva je aktivan član DPS, čije sve strukture je prošao, od Savjeta mladih, potom kroz Opštinski odbor Berane i Petnjica, te u krajnjem i pozicije sekretara koordinacionog odbora.

Takođe bio je odbornik u prvom sazivu Skupštine opštine Petnjica.

Pored članova Opštinskog odbora, brojnih simpatizera naše partije i drugih gostiju, sjednici je prisustvovao i koordinator ispred Izvršnog odbora DPS za našu opštinu Admir Zejnelagić.

Opštinski odbor DPS Petnjica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član